Om oss

Vi er en anleggsgartnerbedrift som utfører alle typer oppdrag primært i Viken og Oslo-distriktet. I vår nettbutikk, som er enestående i Europa, er vi en av Norges første håndverksbedrifter som tilbyr håndverkstjenester i anleggsgartnerfaget via en nettportal. Det vil si at vi tilbyr forhåndskalkulerte priser på tjenester som er ferdig montert og plantet hos kunden. Siden våren 2021 har Viken Landskap AS blitt hovedimportør med ekslusivitet på salg av Gartenmetall produkter for det norske markedet. Alle «Metall i hagen» produkter er beregnet inklusive frakt.

Vi er en løsningsorientert anleggsgartnerbedrift som er spesialisert for private hager. Vår tyske anleggsgartnermester Clemens Zeh startet selskapet Viken Landskap AS i 2017. Våre hagerådgivere har over 12 år erfaring med privathageprosjekter. Motto til selskapet er: «Vi skaper nytt livsrom.» Clemens sitt formål og motivasjon er fornøyde kunder som får en hage de føler seg vel i. Han er opptatt av fornøyde kunder, som fører til lojalitet. For å kunne tilbyr våre kunde en totalløsning, har vi flere samarbeidspartnere i Europa som leverer spennende løsninger i beste kvalitet!

Vi blir inspirerte av å finne grønne løsninger for din hage og har ambisiøse planer for fremtiden. Vi legger stor vekt på et godt resultat iht. våre kunders ønsker og behov. I samarbeid med Plantespesialisten AS kan vi tilby våre kunder store planter og et fantastisk utvalg for alle våre kunder!

Hos oss møter du fagfolk med bred erfaring og stort engasjement, som kan bistå med alt fra kreative forslag til ferdige drømme hager. Vil du realisere ditt hageprosjekt sammen med oss?

Kontakt oss gjennom messenger på hjemmesiden eller per epost til post@vikenlandskap.no og avtal en gratis digital befaring eller en betalt befaring hos deg med vår hagerådgiver. Eller send han en melding via messenger på hjemmesiden, så får du gratis råd og hjelp for ditt hageprosjekt.

 

#anleggsgartner #vikenlandskap #naturstein #kebony #terrasse #terrassebord #accoya #treverk #anleggsgartner #vikenlandskap #anleggsgartnermester #hagerådgiver #hageplanlegging #drammen #skiferplatting #oppdalskifer #netbutikk #uteanlegg #gårdsplass #brostein #anlegg #blianleggsgartner #gartner #planter #skillevegg #plantespesialisten #stenhogging #skifer #treplatting #vår #hagemetall #vann #hage #hageinspirasjon #anleggsgartneroslo #anleggsgartnerdrammen